Hardenberg

De kracht van gewoon doen!

Genieten van ongeschonden natuur en karakteristieke boerderijen. Een nieuwe garderobe uitzoeken in het moderne winkelcentrum. Met een kano de Vecht afvaren, wandelen langs historische paden of meegaan in het feestgedruis in de Klepperstad. Of breng een bezoekje aan het naastgelegen Gramsbergen met een pittoreske binnenstad en mooie in oude stijl gerestaureerde huizen. In de gemeente Hardenberg kan het allemaal.

Het afwisselende landschap op de grens tussen het Vechtdal en Reestdal leent zich uitstekend voor een ontdekkingstocht. Per fiets, step, al wandelend of bijvoorbeeld met de kano.

Bekijk de website van toeristisch Hardenberg

De Koppel

Ontdek Hardenberg

Hardenberg heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot dé evenementenstad van het Vechtdal. Net als zoveel steden in het Vechtdal wordt Hardenberg omringd door ongeschonden natuur, karakteristieken boerderijen en de rivier De Vecht. Maar de stad onderscheidt zich van andere steden in het Vechtdal door de vele evenementen. De meeste bekende in of rondom het centrum van Hardenberg zijn: Vechtpark Zomermaand (met het Ballonfestival), Hardenberg Buiten, Pleinfestijn, Springkussenfestival, Bierpop, de traditionele Klepperdagen en in het najaar Hardenberg Proeft.


Kijk voor meer informatie over evenementen en overige informatie op

www.visithardenberg.nl

Wandel- en fietsroutes in Hardenberg